Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nektek hogy tetszik ez a ház?...

Nektek hogy tetszik ez a ház? Alapnál kicsiit jobb, amolyan félgamer gépet költöztetnék bele.

Figyelt kérdés

Mik az előnyei?Mik a hátrányai?Mit tudtok javasolni ezen kívül,max 12 ezer forintig?Fontos,hogy mikro atx alaplapot fogadjon,és felsőtápos legyen.Nem kell hogy csomó venti legyen benne,mert a teljesítmény nem igényli,csak két rendszerhűtőt tartalmazzon,de nem fontos.

Ha azonban beépített venti is van az általatok javasolt pc házban,úgy fontos,hogy kéken világítson,vagy bele lehessen szerelni,és látszon is.

2015. szept. 3. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem azért, de öt nap alatt simán olvasgathattál volna teszteket, kérdéseket itt az oldalon, vagy tudom is én... találtad volna fel magad, nem csak várni.

Épp azért kötöttem bele a felső tápba, mert minden VALAMIREVALÓ gépház alsó tápos a levegőáramlás miatt, ezért ilyen egyszerű eldönteni...

2015. szept. 11. 17:25
 12/14 A kérdező kommentje:

kedves válaszadó!

Nagy általánosságban nem szoktam válaszolni ilyen illetőknek,de most kivételt teszek.Egyik ok,amiért kivételezek,az a postaládámba érkező e-mail,miszerint válaszom érkezett.Sajnos azonban csalódtam,bár felparázslott bennem a remény,hogy hátha!Hátha egy okos,intelligens ember!De nem.A másik ok,az az,hogy Emillio San Resias megszűnik létezni.Így,amolyan búcsúként írom meg eme választ.Valamint azért is,mert szeretek szurkálódni,szélmalomharcot vívni.

Mindazonáltal számomra mókás eme kis vita,mely egy számítógépház köré szövődött.

Válaszodat bizonyára hasznosnak értékeled,és az is.A "mittudomén" szócska igen tetszett.

Többet nem kívánok hozzáfűzni,(pedig nagy a kísértés)

mert minden bizonnyal ugyancsak visszaírnál egy "majd én megmutatom"stílusban íródó választ,ami tele lenne mindenféle csacskasággal.

Én sem vagyok tökéletes,te meg azt képzelsz magadról,amit akarsz,szóval zárjuk ezt itt és most le,a viszontlátásra.

Köszönöm a "hasznos" tanácsokat mindenkinek!

2015. szept. 15. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Ennyiért ott van a Raijintek Arcadia, amit itt mindenki ajánl, az biztosan jó lesz.
2015. szept. 15. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Én "mittudomén" szót biztos, hogy nem írtam le...

Na mindegy...

2015. szept. 15. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!