Tóth Péter Tamás kérdése:
Hogyan tudnám eltávolítani ezt a websearch izét?
Figyelt kérdés
Már megpróbáltam úgy eltávolítani, ahogy kb 1200 weblap írja (összes egyforma eltávolítási procedúrát írt le), malware anti-bytes sem jelzi ki, hogy már fent van, a google chrome beállításait is megcsináltam (tulajdonságoknál kitöröltem a websearchnek a kulcsát, és beírtam a chrome kulcsát -teszem hozzá helyesen-, a beállításoknál meg hiába állítom be a google-t, mint alapkereső, megnyitok egy új ablakot, az első lap még a google-é a második meg már ez a websearché), valahogy sikerült annyit haladnom, hogy az első lap ne legyen a websearchnek a keresője.2015. szept. 2. 18:54
2/8 A kérdező kommentje:
btw pár hete nyeltem be több 100 vírust egy felelőtlen letöltésnek köszönhetően, az összes eliminálva lett már, csak ez az egy nem. download.chip.eu ról töltöttem le
2015. szept. 2. 18:58
3/8 A kérdező kommentje:
sry, nem tudok ilyenekért fizetni...
2015. szept. 2. 19:01
4/8 A kérdező kommentje:
[link] ha erre gondolsz, akkor megsúgom, hogy sz*rt nem csinál, mert elindítom a vizsgálatot, kijelöl pár fájlt, kiírja, hogy törölni kell, rákattintok a törlés gombra, ámde a kövi vizsgálat alkalmából már megint ott vannak ugyanazok a fájlok...
2015. szept. 2. 19:07
5/8 anonim válasza:
Bocs, én egyszer használtam az ingyenes verziót, kipucolta amit kellett.
Van még a Hitman Pro és az AdwCleaner is, amit a hasonló kérdéseknél ajánlanak.
6/8 A kérdező kommentje:
Egyik sem használt. Nem akarom feltétlenül eltávolítani ezt a websearchöt most hogy már az első lapon nem azt mutatja.
2015. szept. 2. 19:29
7/8 A kérdező kommentje:
Meg alapból nem használom, tehát nincs mit követnie (?).
2015. szept. 2. 19:30
8/8 kakuk6 válasza:
Nekem is volt ezzel problémám nekem az segített hogy a google beállításoknál a legalján ott van hogy a Beállítások visszaállítása, katt arra. Remélem neked is bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!