Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Lenovo A6000 telefonok...

A Lenovo A6000 telefonok milyenek? Most szeretnék venni egy ilyen telót de nincs tapasztalatom a lenovoknál.

Figyelt kérdés

2015. szept. 1. 18:54
 1/2 anonim válasza:

Nekem yoga tabletem van, minőségbe kettőnek nem tudom mennyi köze van, de én a lenovót messze el fogom kerülni, androidot 4.4 után nem támogatják annak ellenére hogy egy felsőkategóriás 100.000 tabletről beszélünk, hibásodás hibásodást követ, fülhalgató bemenet szakad (több fülessel is próbáltam), mobilinternet annak ellenére hogy 3g, használhatatlan, egy ku*va messenger üzit nem tudok elküldeni, ez nem tudom megint milyen zseniális hiba.

Összegezve nekem hatalmas csalódás volt egy ilyen izé 100.000 ért... Inkább vegyél samsungot ha android kell...

2015. szept. 5. 19:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszii :)

Még gondolkodok.

2015. szept. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!