Van itt olyan aki Windows 10-et használ? Mik a tapasztalaik?
Van itt jópár olyan ember. Legtöbb azért váltott mer "ingyen" van. Hát pedig nem.
Én is váltottam. Aztán egyből vissza a 7-re. Ugyanis még nem kiforrott rendszer, eléggé bugos. Megjelenítésben is vannak problémái, például a képek néha effekt nélkül váltanak át. Továbbá letilt néhány tört játékot, és meg is fogyelik a rendszert.
Talán egy fél év múlva lesz értelme váltani, addig semmiképp. Kivéve ha netezni kell. De munkára/játékra felejtős egyenlőre.
Érdekes, én játszok rajta és semmilyen problémát nem tapasztaltam még tört játékok alatt sem.
Egyedül az avast vírusírtó miatt bugolt be eddig, valamiért nem szereti
Microsoftos játékokkal van baja ha tört. Főként.
Hidd el, ha programozol vagy hasonló munkát végzel a gépen, a hajad fogod tépni a 10 alatt.
"Kivéve ha netezni kell."
Ha netezni kell egy gép, eleve nem windows-t teszek rá! :)
Elseje óta használóm.Hibátlan nálam.Tiszta telepítéssel került fel.
Nem a rendszer nem szereti az Avastot,hanem az Avastot sz@rták el,ami nem ritka náluk.Egyesek így is tudják használni hibátlanul.A https ellenőrzés hibája viszont soknál jelentkezik.(hiányosan tölti be az olyan weboldalakat stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!