Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » UTorrent 2. 0. -m nagyon...

UTorrent 2. 0. -m nagyon lassú! Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A The sims3 + The world adventurest már több napja töltöm, eddig egész gyors volt viszont így a vége fele már nagyon lassú. Seedek 7(98) és peerek 43(1638) pedig korlátlanon van a fel és le töltés is. 90.8 % van lent. Pedig nem töltök fel torrentre semmit, csak le töltök most először, kérlek segítsetek :S
2010. márc. 11. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nagy méretű fájlt töltesz akkor előfordulhat, hogy az utolsó pár %-ot elég lassan szedi le én így voltama Lordi albumokkal. csak türelem vagy frissítsd gyakran a trackert (bár nem hiszem h ez beválna)
2010. márc. 11. 15:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszike. Értem.

És frissíteni, hogy kell? :$$$$$$$$$$ Megpróbálom, hátha

2010. márc. 11. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
A seedereknek ennyi a seedsebességük összesen, ezen mit nem értesz?
2010. márc. 11. 17:25
 4/7 A kérdező kommentje:
azt sem tudom mik azok a seederek :$. Most húzok először torrentel :S...
2010. márc. 11. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:

az első vagyok pár alap fogalom (amit minden torrent oldalon megtalálsz :D)

* Tracker: egy központi szerver program; tárolja, hogy melyik torrentet melyik peer tölti és statisztikát gyűjt.

* Torrent: ez egy fájl, ami tartalmazza a tracker címét, a megosztott fájlok nevét, a pieces (darabok) számát, méretét és a hash-t.

* Seeder: az a peer, akinek megvan az összes adat (100%).

* Leecher: az a peer, aki még lefele tölti az adatokat (<100%), ha letöltötte seeder lesz belőle.

* Feltöltő: az a felhasználó, aki az új dolgokat felteszi az oldalra.

személyes észrevételem a seed 7(93) annyit tesz ki h 93 embernek van ez torrent 7 pedig annyit tesz h ennyi az "abszolút" elérhető.

Am meg türelem majd csak lejön.

2010. márc. 12. 00:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél :).
2010. márc. 16. 16:21
 7/7 A kérdező kommentje:
sajnos még mindig csak 94.3%-on van :SSSSSSSS
2010. márc. 16. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!