Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A tabomat leejtetem és elferdű...

A tabomat leejtetem és elferdűlt a micro usb tőltő és a tabba is mi csináljak?

Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen típus? Mi a probléma? Nem tudod tölteni vagy mi?
2015. aug. 30. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne ejtsd le a tabodat!
2015. aug. 30. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szét kell szedni, ha nem vészes a ferdülés és a forrasztás nem pattant el akkor ki kell igazítani. Ha komolyabb a gond akkor hq elekronika vagy valami elektrinikai bolt, esetleg egy rossz micro usb-s eszköz, lényeg hogy kell egy új aljzat. A hibásat kiforrasztod, a jót meg be. Ehhez kell forrasztó ón meg páka. Ja meg csavarhúzó a tab szétszedéséhez. Viheted szervizbe is de az egy komolyabb összeg. Ha te nem tudod megcsinálni akkor keress egy ismerőst aki szokott szerelgetni. Az usb kábel meg... Ha elferdült azzal nem éri meg foglalkozni. 1000ft egy új kábel, vehetsz csatit, de azt is forrasztani kell, pepecs, meg nem is olyan stabil.
2015. aug. 30. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat (am wayteq xtab 700 qci-m van és a tabtok miat ejtetem le igen és nem tudom tölteni és még a ps vita slim töltőm is el tört :( )
2015. aug. 30. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!