Milyen "gamer" laptopot vegyünk 150 ezerből barátnőm részére?
Laptopvásárlás előtt állunk, a maximális keret 150 ezer forint, de azért jó lenne, ha olcsóbban ki tudnánk jönni.
Nekem számítógépem van, amin futnak a jobb játékok is, viszont szeretnék a barátnőmmel is játszani :)
Barátnőm már nézett a Tescoban laptopokat, de én nem vagyok benne biztos, hogy ott tud találni "gamer" laptopot. A nagy műszaki üzleteket sem szeretem, mert ott mindig drágábbak, ezért szerintem netről rendelnénk.
Tudom, hogy laptopban többe kerülne egy nagyon jó "gamer" laptop, nem is az a fő cél, hogy minden fullosan menjen rajta, mint egy Razer laptopon, de azért szeretnénk néha együtt játszani :)
Ha tudtok ilyen laptop típusokat írni max 150 ezer forint értékig, akkor kérlek írjatok! :)
És, mivel szeretnétek együtt játszani?
Nem mindegy, hogy BF 4, vagy LoL... :D
de minek a laptop? elvine otthonrol?
tudtok mini pc t is venni egyedileg osszerakva
valami apu rendszert ... pl
persze monitor is kell de azt akar hasznaltan is lehet valami alap lcd es kesz
ok, keresetek egy max i3 procis, 940m (vagy 950m ha van) videokartyas laptopot
minimum 3ev garival (ha alapbol nincs ra es ingyen vagy jelkepes osszegert kivalthato +1ev akkor valtsatok ki)
marka igazabol nem sokat szamit, nezetek utana a tipusnak ha tudtok
tipus nene es utana test, review...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!