Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen "gamer" laptopot...

Milyen "gamer" laptopot vegyünk 150 ezerből barátnőm részére?

Figyelt kérdés

Laptopvásárlás előtt állunk, a maximális keret 150 ezer forint, de azért jó lenne, ha olcsóbban ki tudnánk jönni.

Nekem számítógépem van, amin futnak a jobb játékok is, viszont szeretnék a barátnőmmel is játszani :)

Barátnőm már nézett a Tescoban laptopokat, de én nem vagyok benne biztos, hogy ott tud találni "gamer" laptopot. A nagy műszaki üzleteket sem szeretem, mert ott mindig drágábbak, ezért szerintem netről rendelnénk.

Tudom, hogy laptopban többe kerülne egy nagyon jó "gamer" laptop, nem is az a fő cél, hogy minden fullosan menjen rajta, mint egy Razer laptopon, de azért szeretnénk néha együtt játszani :)

Ha tudtok ilyen laptop típusokat írni max 150 ezer forint értékig, akkor kérlek írjatok! :)

2015. aug. 29. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:

És, mivel szeretnétek együtt játszani?

Nem mindegy, hogy BF 4, vagy LoL... :D

2015. aug. 29. 20:02
 2/8 A kérdező kommentje:
The Forest, esetleg Heroes of the Storm, GTA 5 maybe :D bár az laptopon nem tudom hogy futna xD
2015. aug. 29. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
HoTS-ot még ki lehetne hozni... Forest kérdéses, mert még alpha.... GTAV szerintem meg nem... bár ha jó neki a 720p 30FPS Low-on, akkor esetleg....
2015. aug. 29. 20:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kell, hogy menjen rajta minden játék :). És elég neki, ha low-on mennek a cuccok :). És ez a 150 ezer is hát elég sok neki, olyan 120-130-ért szívesebben venne :D
2015. aug. 29. 20:36
 5/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

de minek a laptop? elvine otthonrol?

tudtok mini pc t is venni egyedileg osszerakva

valami apu rendszert ... pl

persze monitor is kell de azt akar hasznaltan is lehet valami alap lcd es kesz

2015. aug. 29. 20:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Laptop kéne, nem nálam használná, bár ide is elhozná :)
2015. aug. 29. 20:44
 7/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ok, keresetek egy max i3 procis, 940m (vagy 950m ha van) videokartyas laptopot

minimum 3ev garival (ha alapbol nincs ra es ingyen vagy jelkepes osszegert kivalthato +1ev akkor valtsatok ki)

marka igazabol nem sokat szamit, nezetek utana a tipusnak ha tudtok

tipus nene es utana test, review...

2015. aug. 29. 20:54
 8/8 A kérdező kommentje:
oké :)
2015. aug. 29. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!