Miért kapcsol be ennyire lassan az új gépem?
A gépem új, 1 hónapos. Sokkal erősebb mint a régi vacak gépem, de mégis lassabban kapcsol be. (mondjuk a régi gépen win xp van) Ezen az uj gépen meg win 7 ultimate 64 bites.
Eszközkezelőből kimásoltam a lemezmeghajtót: HITACHI HDS721025CLA382
lehet ez a gyenge, és emiatt ilyen lassu a bekapcsolás? 4 percig is eltart mire bekapcsol. Másnál azt olvasom ezzel az oprendszerrel is 20 mp. Tehát akkor vagy a lemezmeghajtoval lesz a gond, vagy nem tudom :S
A gépet mikor bekapcsolom ott a ROM-mal vagy mivel vacakol több mint fél percet, aztán írja Exiting HP EXE ROM. Aztán ugye a Windows logója bejön szép lassan, (mellesleg nem tudom másoknak a win 7 hogy jöhet be 20 mp alatt, nekem mire az a Windows logó összeáll a kép közepén, az 10 mp...), aztán 4 mp fekete kép, aztán ,megjelenik üdvözöljük felirat, ami kb 40 mp-ig megint ott van, aztán betölt végre. De ezután is kb 20 mp-ig még használhatatlanul lassú, nem reagál.
Tehát igy kb. 3 perc mire használhatóvá válik a gép...
nem minden automatikusan induló progit kell ám lelőni
csak ilyeneket pl torrent késleltetni
advansed kipróbáltad ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!