Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 nem működik megfele...

Matkricraft kérdése:

Windows 10 nem működik megfelelően?

Figyelt kérdés
Kb 3 hete használom a windows 10-et és eddig nem volt vele semmi gond. De pár nappal ezelőtt rá akartam menni a start menü-re de semmi. Gondoltam nem érzékelte megfelelően a kattintásomat, de nem! Rákattintottam megint de semmi és azóta nem akarja megnyitni a start menüt! A gépem intel pentium dual CPU t3400 2.16Ghz Ram 2GB 64 bites proci

2015. aug. 28. 18:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Új operációs rendszer csak új gépeken működik normálisan. Igénybe veszik az újabb processzorok újabb utasításkészleteit is. Nem kell erőltetni régi gépre új operációs rendszert, mivel úgysem lesz tőle jobb.
2015. aug. 28. 18:28
 2/3 lali51 ***** válasza:
Telepítsd újra a Windows10-et,tiszta telepítéssel,ha frissítéssel van feltéve akkor csinál ilyet.
2015. aug. 28. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem lesz tőle jobb? Ezt honnan vetted? Meg hogy csak új gépre érdemes? :D

Egy magos procimmal két giga rammal szinte száguld az 8.1-hez, a 7-hez de még az XP-hez képest is...

2015. szept. 3. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!