Matkricraft kérdése:
Windows 10 nem működik megfelelően?
Figyelt kérdés
Kb 3 hete használom a windows 10-et és eddig nem volt vele semmi gond. De pár nappal ezelőtt rá akartam menni a start menü-re de semmi. Gondoltam nem érzékelte megfelelően a kattintásomat, de nem! Rákattintottam megint de semmi és azóta nem akarja megnyitni a start menüt! A gépem intel pentium dual CPU t3400 2.16Ghz Ram 2GB 64 bites proci2015. aug. 28. 18:23
1/3 anonim válasza:
Új operációs rendszer csak új gépeken működik normálisan. Igénybe veszik az újabb processzorok újabb utasításkészleteit is. Nem kell erőltetni régi gépre új operációs rendszert, mivel úgysem lesz tőle jobb.
2/3 lali51 válasza:
Telepítsd újra a Windows10-et,tiszta telepítéssel,ha frissítéssel van feltéve akkor csinál ilyet.
3/3 anonim válasza:
Nem lesz tőle jobb? Ezt honnan vetted? Meg hogy csak új gépre érdemes? :D
Egy magos procimmal két giga rammal szinte száguld az 8.1-hez, a 7-hez de még az XP-hez képest is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!