Sűrűn (majd nem mindig) akadozva tölt be némely flash alapú böngészős játék Windows 10 alatt. Kell valami beállítás talán?
Talán,mert mindegy melyik... Ha kifejezetten egyre céloznék,akkor írtam volna.
Első sorban Firefoxot szoktunk használni,másodlagos Chrome...
És 4 gépen is néztem/néztük,nem olyan jó.
Lehet, hogy ha változtatnál a stílusodon, akkor többen próbálnának segíteni.
Ennyi infó alapján nehéz lenne megmondani. Böngésző friss verziója van telepítve?
Egyébként a Firefox elkezdte megszüntetni a Flash támogatást, a legújabb verzióban alapbeállításként ki is van kapcsolva.Fokozatosan teljesen le fogják építeni.
A Google is ma jelentette be, hogy elkezdik megszüntetni a Chrome-ban a Flash reklámok támogatását, náluk a teljes folyamat egy kicsit lassabb lesz, mert Youtube-on még mindig elég sok Flash reklám fut.
Csak Windows 10 alatt jelentkezik a probléma? Ha igen, felraktad a videokártya driverének legfrissebb verzióját?
Stiulosommal eddig se volt problema.
Ki kivankozott ez mar :) bocs..
Minden friss.A hirol tudok,Firefoxba alapbol meg nem volt kikapcsolva a flash..en szoktam alapbol beallitani (bar amikor),hogy kerdezzen ra ha aktivalni szeretnem,hogy sok felesleges flash tartalmat ne toltse be bizonyos oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!