Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom lan-ba tenni a...

Hogyan tudom lan-ba tenni a számítógépeket?

Figyelt kérdés

Rég játszottunk már a counter strike-al, és most leszedtem!

De nem tudunk lan-ba játszani.

Modemen keresztül lehet?

meg az egyiken winxp van a másikon win7.

2015. aug. 26. 21:23
 1/2 anonim válasza:

ezt a mondatot kicsit pontosítani kellene:

"De nem tudunk lan-ba játszani." - eleve nem tudjátok összekötni a gépeket egy hálózatba?

Általában nem számít az operációs rendszer, viszont a két számítógép IP címe azonos osztályból kell, hogy legyen. Pld:

1. gép: 192.168.1.12

2. gép: 192.168.1.13

A modemen nem tudom mit értesz. Jó, ha egyik számítógép sem lóg a neten (amíg játszotok), és az a leghasznosabb, ha egy UTP kábellel összekapcsoljátok a két gép hálózati kártyáját. Persze ha kettőnél több gép van, akkor switch ajánlott. Routerrel is működnie kell, azonban ott lehet még külön engedélyezni kell a játék által használt protokkolt.

Ja igen, bár nem túl szerencsés, de néha csak akkor lehet hálózatban játszani, ha a windows tűzfalát kilövöd.

2015. aug. 27. 09:49
 2/2 anonim ***** válasza:
kell hozzá LAN-kábel bedugod a két gépbe és ki fogja adni a multiplayerben a barátod gépét.
2015. aug. 27. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!