Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minecraft Realism mód mennyire...

Bence2601 kérdése:

Minecraft Realism mód mennyire növeli meg a gépigényt?

Figyelt kérdés

Van itt ez a mod minecrafthoz: [link]

Amitől szebb lesz, élethűbb. Arra volnék kíváncsi hogy mennyire növeli meg a gépigényét a játéknak? Mert ettől ugye sokkal szebb lesz a játék. Meg még arra vagyok kíváncsi hogy ott a letöltés gomb felett van olyan hogy x16 x32... Ezek minél nagyobbak annál több az amit le kell tölteni, minél nagyobb annál szebb lesz? Nekem melyiket kellene letöltenem azok közül úgy hogy ne szaggasson (legyen minimum 40FPS-em) A gépem: Intel Core 2 Duo 3.16Ghz, 4GB RAM, GTX650 1GB VRAM-al :)

2015. aug. 26. 19:35
 1/2 adventurer111 ***** válasza:
Ez nem mod csak egy texture pack. Igen minnél nagyobb a felbontás annál szebb lesz. Szerintem a 128-as simán menni fog de a 256-os is menni fog szerintem de csak valahol 30fps körül.
2015. aug. 27. 10:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, elírtam, texture pack. Köszi majd megpróbálom :)
2015. aug. 27. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!