Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy informatikus mennyiért...

Egy informatikus mennyiért vállalná, hogy egy kisirodai szerverre feltelepít és beállít egy Linuxot, valamint feltelepít és bekonfigol rajta egy mail szervert?

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Leosztod a 600-as fizut heti 40 óra, havi 20 nap munkaidővel számolva, kapsz egy órabért. Ezt felszorzod azzal, amennyi idő alatt megcsinálja neked, és ott az ár. Se a Google, se a matek nem megy ma senkinek...
2015. aug. 26. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:

1: höhö.. 600-as fizu havi 168 órára számolva az annyi mint 3571 Ft-os órabér.. namost én ennyiért biztos nem vállalnám.. reálisabb 7..8e Ft-os mérnökórával számolni. A munka optimális esetben 4..5 óra lehet, tehát nyugodtan számolhatunk 8 órát, mert az informatika nem az optimális esetekről szól..

Aztán persze lehet van aki ennél olcsóbban, jobb feltételekkel is elvállalja, végre is piaci verseny van..

2015. aug. 26. 10:12
 3/8 A kérdező kommentje:

#1: Neked meg a válaszadás nem megy, barátom.

Tudod, az, hogy egy alkalmi munkát egy informatikus mennyiért vállal, az nem feltétlenül egyezik meg az időarányos munkabérével. Ehhez nem kell Google, hogy rájöjj, csupán egy picinyke ész.

Egyébként ha meg fáj válaszolnod, akkor nem kéne ezt az oldalt látogatnod.

2015. aug. 26. 10:20
 4/8 A kérdező kommentje:
#2: köszönöm!
2015. aug. 26. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha letöltöd az irodai "linuxot" és elolvasod a telepítéskor kiírt dolgokat, akkor magad is meg bírod csinálni. Nem hiszem, hogy ehhez pilótavizsga kell.

Aztán a beállításhoz, meg olvasol 100 percet a neten és megcsinálod ingyen. Hogyan akarsz utána linuxot használni, ha nem tájékozódsz előtte???

[link]

[link]

OEM (kereskedőknek): Mate [64bit (link is external)]; Cinnamon [64bit (link is external)]

2015. aug. 26. 10:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Itt nem az a kérdés, hogy én meg tudom-e csinálni, nyilván van, aki meg tudja, és van, aki nem. Lényegtelen. Nem az volt a kérdés, hogy én mit és hogyan tudok, hanem hogy ha egy valamire való informatikust megbíznak ezzel, mennyit szokott elkérni érte.
2015. aug. 26. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy segíteni próbáltam!

Mindig megfogadom, hogy nem teszem, pont az ilyen kedves hozzászólások miatt.

2015. aug. 26. 11:54
 8/8 anonim válasza:

Csak samba + levelezés? Vírus- és spamszűrés is kell?

Olyan 60-80-100+ÁFÁért vállalnám a konkrét feladattól függően.

2015. aug. 27. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!