Facebook ellenőrzés? Fontos, Többi lent
Van egy roleplay (szerepjáték) facebook fiókom, még mielőtt bárki beszólogatna, rengeteg ilyen közösség van a facebookon. Mikor bejelentkeznék ezt írja ki: Kérjük, hogy végezz el egy biztonsági ellenőrzést.
Kérjük, személyazonosságod megerősítéséhez válassz a következő módszerek közül:
Azonosítsd ismerőseid fényképeit (óránkénti limit túllépése)
Csak nem tudom azonosítani az ismerősöket, mert az a mező szürke, nem tudom bepipálni. Egyszer tudtam megcsinálni, akkor nem voltak pontosak a válaszaim, ez másfél órával ezelőtt volt, újra nem tudom csinálni. Több mint 3 éve használom ezt a fiókot, régebben is volt ilyen, de akkor minden rendben volt. Most nem. Mit tehetnék? Lehetséges hogyha várok újra meg tudom csinálni?
Eszembe sem jutott volna beszólni egy kamu vagy szerepjátékos facebook fiók miatt, de most hogy felhívtad rá a figyelmemet.... Szerinted attól hogy valamiből sok van, vagy sokan csinálják, attól az már egyből jó? Ha valamiben sok ember egyetért akkor az a helyes? :)
>>> Próbáld meg másik böngészővel!
nekem jó, mások véleménye nem érdekel, nagyon kedves vagy.....
próbáltam másik böngészővel is
Egyébként nyilván próbálkozhatsz másik böngészővel is, hiszen a facebook nem tudhatja hogy éppen valaki más betyárkodik a fiókoddal, vagy éppen te. Jól is néznénk ki ha más miatt nem tudnál hozzáférni a saját fiókodhoz.
próbáld meg másik gépen, mert valószínűleg nem a facebookkal van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!