Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ps4-et vennék külföldről,...

Ps4-et vennék külföldről, mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
Vannak ezeken ilyen régió védelmi akármik? Netre hogyan lehet ezekkel csatlakozni? Lehet hogy letiltott ps4 es azért olcsó mert nem lehet vele neten játszani? Amúgy svajcra vagy Ausztriára gondoltam.

2015. aug. 26. 02:19
 1/4 anonim válasza:

Az új konzolokon tudtommal már nincsenek régióbeli korlátozások, de ha Európán belülrol tervezed a vételt, akkor ez eleve tök mindegy.

A letiltott PS4 nyílván azért olcsóbb, mert le van tiltva, nem tudod az online szolgáltatásokat használni... :) Jobb esetben az eladó errol tájékoztat.

De szerintem nem érdemes külföldrol venni. Semmivel sem olcsóbb, sot.. a kiszállítás miatt még drágább. Arról nem is beszélve, hogyha elromlik a gép, akkor a garanciális jogok érvényesítése sem a legegyszerübb...

2015. aug. 26. 08:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát, 75-85 körül már van 2 éves garis fekete 500gb-s ps4, amit itthon még nem nagyon hoznak az árak

pl ez:

[link]

A szállítást még megoldanám máshogy, de akkor ez sajnos létező probléma, hogy adott konolt letilthatnak a netről központilag és ha használtan veszem, lehet ez van, kár, akkor ücsörgök még, amíg le megy a bolti új ára 100 alá.

2015. aug. 26. 09:25
 3/4 anonim válasza:

Hat figyelj, en csak elmondtam a velemenyemet, en semmi esetre sem vennek kulfoldrol konzolt, plane nem hasznaltat.. de te dontesed!

[link] Itt viszinylag jo arak vannak, meg az uj PS4-nek sem annyira huzos az ara. Van egy hasznalt, 3 honap garival 90 ezerert.

2015. aug. 26. 09:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat számít, nagyon alapokkal sem vagyok tisztában, sosem volt egy ilyenre pénzem így nem is követtem, hogy hogyan működik ennek az internetelérése, vagy van e eltérés 2 országban forgalmazott konzol között. De most, hogy szeretnék egy ilyet, azt sem tudom, hol kezdjem a tájékozódást :)
2015. aug. 26. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!