A laptop winchesterét lehet formázni análkül, hogy felállna a rendszer vagy kivenném a winyót?
Olyan gondom lenne, hogy tesóm laptopján Win Xp-volt. Könyörgött nekem, hogy rakjam fel neki a Win10-et. (mondtam én neki, hogy nem fog menni meg nincs driver hozzá ((Elég régi gép))) Felraktam neki, és persze fagyott neki. Akkor elkezdett könyörögni rakjam vissza az Xp-t. Vissza is akartam csak itt kezdődik a gond. a "Számítógép hardverkiépitésének vizsgálata" után fekete a képernyő(világít de fekete) és nem jelenik meg a a kék felület. A cd pörgetést is abba hadja. A win xp-ből maradhatott valami, mert a Win 7-10ig már csak gyorsformázást csinál. Ezután megpróbáltam Win7-tel és Win8.1-el is. Azok felmennek szépen csak az Xp nem akar. Megpróbálkoznék egy teljes formázással, patrició törléssel, lehetséges?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Mostmár sikerült megoldanom ezt a problémát, találtam egy programot, amivel az egész winchestert letöröltem. Most jelentkezett egy másik hiba? Fájlok másolásának a vége felé megáll és azt írja kritikus hibát talált....
Ezt most nem értem
Ugyanezzel a Cd-vel karácsonykor újra bírtam rakni.
Unmountable_boot_volume
Stop:0x000000ED (0x8976F030,0xc000014F,0x00000000,0x00000000)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!