Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik OpenGl be a...

Miért nem működik OpenGl be a Counter Strike 1.6 -öm?

Figyelt kérdés

Egyik nap beleptem a Cs be és észrevettem hogy nem OpenGL be volt, megprobaltam attrakni erre kidob és error a mai napig nem engedi letoroltem újra raktam semmi változás, majd letoltottem egy Ns cst ahol szintén nem engedi hogy OpenGl be játszak,

Valaki tudna segíteni miért van ez? Mert régen tudtam OpenGl be játszani de most nem.

Esetleg valami tanacs hogy mit tegyek?

2015. aug. 25. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Telepítsd a videókártya driverér. Valószínűleg alap Windows illesztőt használ, amiben nincs opengl.
2015. aug. 25. 19:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi megy a kéz, és még annyit hogy ezt hol tudom megtenni, csak mert nem értek sokat hozzá
2015. aug. 25. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Letöltöd a gyártód oldaláról. Csak tudod milyen vidikarid van. PL AMD vagy Nvida.com. De azt hiszem mind a kettőnek van auto detectje ami letölti neked a megfelelőt.
2015. aug. 25. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, már videót is néztem azóta róla Köszönök mindent
2015. aug. 25. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen, örülök, hogy segíthettem! :)
2015. aug. 25. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!