Nem tudok belépni Ncore-ba?
Figyelt kérdés
Ti betudtok?Mert én nem tudok,pedig minden jó,de hibás felhasználó/jelszót ír ki egyrészt,másrészt pedig ilyen nem vagyok robot ki iratot dob fel azt bepipálom,de akkor utána ilyen képeket dob fel,hogy jelöljek be xy dolgokat,az is meg van,de akkor se enged.Mi lehet?2015. aug. 24. 21:18
1/11 anonim válasza:
Valamit elcsesztél, vagy kitiltottak a p!csába.
2/11 A kérdező kommentje:
Bár seed nem mindig volt meg,de az esetek 80%-ban megvolt a 48 óra,akkor nem értem ezt.
2015. aug. 24. 21:34
3/11 anonim válasza:
Néhány felhasználónál jelszót cseréltek gondolom a biztonság miatt. Kérj jelszóemlékeztetőt.
4/11 anonim válasza:
-Biztos jól írtad be a jelszavad és a neved?
-Nincs angolra állítva a billentyűzet? (Ilyenkor a Z,Y,0 helye változik)
-Nem lopták el a jelszavad?
5/11 anonim válasza:
aki win 10 használ az már nem léphet be
6/11 A kérdező kommentje:
??? Csak ma jött elő,délelőtt még jó volt.Igaz win10-em van,de 3 hete,s eddig minden oké volt.
2015. aug. 24. 22:17
7/11 anonim válasza:
Az hülyeség, nekem is win10-em van mégis be tudok lépni.
8/11 anonim válasza:
Valami gáz lett a rendszerükkel, a support irc tele volt tegnap. Lépj be oda és kérj egy új jelszót.
9/11 anonim válasza:
Velem és a haverommal is pont ez van tegnap még betudtam lépni ma meg már nem nem tudom mitől lehet.
10/11 anonim válasza:
Mondom hogy akit nem enged be az kérjen jelszó emlékeztetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!