Facebookon hogy van ez a látta dolog?
Figyelt kérdés
Szóval. Írtam egy ismerősömnek facebookon. Látta és nem irt vissza. Megnézem később, és nem írta ki hogy látta. Akkor bejelölte olvasatlan üzenetnek az ismerősöm?2015. aug. 23. 20:01
1/3 anonim válasza:
Vagy a technika ördöge. Én jártam már úgy, hogy a telefonra letöltött facebook messenger programon azt jelezte, hogy a másik fél már olvasta az üzenetemet, böngészőben megnyitva a facebookot viszont olvasatlannak jelezte. Most akkor döntsem el, kinek higgyek? :D
2/3 anonim válasza:
Nálam is így van, ha frissítek akkor már nem írja ki hogy látta vagy ha akkor látta mikor nem vagyok fent.
3/3 anonim válasza:
Nem a legjobb dolog ez a facebook. :D Nagyon sokat hulyeskedik nekem is mostanaban. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!