Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meg telt az E meghajtó memóriá...

Meg telt az E meghajtó memóriája, de mitől?

Figyelt kérdés

Jóformán semmi nincs a gépen , mitől telhetett meg a memória ?

[link]

a képen látható , hogy mi a helyzet . Itt pedi , hogy mennyi helyet foglalnak az ott található fájlok :

[link]

Mi lehet az oka ?

#memória #e meghajto
2015. aug. 22. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Küldj rá egy mappa analizátort, pl:

[link]

Az majd megmondja, melyik mappa a ludas.

2015. aug. 22. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy TotalCommanderrel "látszik a rejtett fájl". Mondjuk én izibe leformáznám, ha nincs rajta különösebb adat.
2015. aug. 22. 18:58
 3/7 tabaki ***** válasza:
Hm, a meghajtó memóriája... Szerintem ismerkedj még egy kicsit az alapfogalmakkal, úgy könnyebb a problémák gyökeréig látni. Énnekem a képek nem mondanak túl sokat, még azt sem tudom, milyen Windowsod van. Mindenesetre, ha tudni szeretnéd, mi van a gépeden, nem árt olyasmivel nézni, ami korrekt módon mutatja a rejtett- és rendszerfájlokat, illetve a mappák méretét.
2015. aug. 23. 01:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Windows 7 .
2015. aug. 24. 13:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Formáztam a meghajtót (mivel nem volt semmi fontos rajta ) és igy meg van oldva a probléma . De akartam most csinálni egy biztonsági mentést és azt irta ki , hogy 450 GB-ba kerül a biztonsági mentés . Lehetséges , hogy nincs jól elosztva a számitógép memóriája , vagy mi történhetett ?
2015. aug. 26. 12:56
 6/7 tabaki ***** válasza:

Hagyjuk már ezt... Nemigen lehet kitalálni, mivel kísérletezel vagy mire gondolsz egyáltalán, de az egésznek továbbra sincs semmi köze a memóriához.

Az E meghajtód mérete gyanúsan hasonlít a biztonsági mentés által igényelt 450 gigabájtra. Nem lehet, hogy arról készülsz pontos másolatot venni éppen? 450 GB-nyi nulláról?

2015. aug. 26. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom . Mikor el akarom inditani a Fájlok biztonsági mentését , akkor azt irja , hogy 450GB-ot igényel .
2015. aug. 26. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!