Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen játékok vannak pc-re...

Milyen játékok vannak pc-re amihez nem kell program csak utorrent?

Figyelt kérdés
Counter strike-t kivéve. Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. aug. 22. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Mind ilyen. Ha jól értem a kérdésed. :)
2015. aug. 22. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Daemon Tools kell a legtobb tort jatekhoz. Ingyenesek letoltesehez bongeszo kell... Viszont tudom ajanlani a Paszianszt, Aknakeresot.
2015. aug. 22. 16:33
 3/9 A kérdező kommentje:
De pl a battlefield-en is kell power iso meg ilyesmi... Én úgy gondoltam, hogy melyiket kell csak letölteni, és utánna egyből telepíteni, mint a counter strike-t.
2015. aug. 22. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Mármint hogy nem kell telepíteni, csak futtatni? A GTA San Andreasnak is van ilyen verziója, de Sniper Elite is ilyen (ráadásul magyar nyelvű).
2015. aug. 22. 16:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem, utorrenten le kell tölteni és utánna már csak telepíteni kell mint a counter striket, az is olyan!
2015. aug. 22. 16:38
 6/9 anonim ***** válasza:
beírod a játék neve után, hogy "portable" és azokat nem kell telepíteni.
2015. aug. 22. 16:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező sem tudja mit akar. Legalábbis leírni, és megfogalmazni nem tudja.
2015. aug. 22. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:
En szerintem ertem. O azt akarja hogy exes legyen a jatek telepitoje ne pl iso. De ez szerintem tobb gbos jateknal nem megoldhato!
2015. aug. 22. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy játékhoz sem kell sem "program", sem utorrent.

A játékok többsége DVD-n kerül kiadásra, gyakran másolásvédelemmel ellátva. Hogy te ezt megveszed, vagy letöltöd, az már más kérdés. Nem a játékhoz kell torrentkliens, hanem a (illegális) letöltéséhez.

Ha pedig letöltötted, mivel a fizikai DVD-t nem tudod letölteni, amit letöltöttél, az egy úgynevezett DVD-képfájl. Egy iso. Ami önmagában nem értlemezhető, hiszen egy fájlban tartalmazza a DVD másolatát szektorról szektorra.

Ha ezt te kiírod rendes DVD-re, akkor nincs szükség "programra". A Daemon Tools és társai ahhoz kellenek, ha te a letöltött DVD-képfájlt kiírás nélkül használni akarod, mint egy virtuális meghajtót.

Viszont mint már mondtam, gyakran ezek védelemmel vannak ellátva. Ennek megkerüléséhez vagy crackelned kell a játékot, vagy emulálni valamilyen "programmal" a védelmet.

2015. aug. 22. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!