Mit jelent egy laptopnál az, hogy integrált videókártya?
Figyelt kérdés
A régi asztali gépeknél, emlékszem, nagyon gáz volt, mert a RAM-ból jött le a videókártya mérete. A laptopnál is így van? Érdemes ilyen laptopot venni? Köszi!2015. aug. 22. 11:37
1/9 anonim válasza:
Ha játszani akarsz, felejtsd el. Bár szerintem a laptop amúgy sem való játékra.
2/9 anonim válasza:
Az Integrált "videokártya" mindig a RAM-ból csippent magának (kivéve ahol volt sideport), de ha van elég memória, akkor ez csak kisebb hátrány. Manapság az integrált grafikus chipek sokat fejlődtek és jellemzően a processzorba költöztek az egész északi híddal együtt. Bár vannak erősebbnek mondható példányok is, mégis komolyabb játékos célra nem elegendőek. Persze egy abszolút alsó kategóriás diszkrét kártya sem sokkal jobb. Laptopot meg én sem vennék játékra, főleg olcsó kategóriában (de amúgy sem).
3/9 Közveszélyes Kontár válasza:
jatekokon (es egyeb gep vagy gpu igenyeseken) kivul barmire tudod hasznalni a dvga nelkuli vagyis igp s integralt videokartyas laptopot, memoria "elv'et" nem nagy hatrany mert 4gb t olcsobbak ban is van es 512mb meg boven sok egy erosebb igp nek is
4/9 A kérdező kommentje:
Régi GoG game-ek menjenek rajta, az a lények, ilyen 2005-ig. A többi nem számít. Szerintetek ez megéri? Ezt néztem ki: [link]
Amúgy filmnézésre meg netre kellene csak.
2015. aug. 22. 12:09
5/9 Közveszélyes Kontár válasza:
atol fugg amugy milyen jatekra hasznalnad (mar ha arra) mert ha nem nyomsz textura pack ot minecraft ba pl akkor az boven menni fog, meg sok sok regebi (eleg par evel regebbi is) jatek is, kisigenyuek is nezegetni kell a jatekokok gepigenyet es aminek az ajanlottja is kicsi vagy a minimumja nagyon kicsi az biztos foz futni, de nem csak a "sebesege" hatrany egy laptolnak ha jatszanal...
6/9 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 olyanoknak siman kelene menie egy 100ezer korulitol aminel dual core vagy i3 van
celeron kisse gyenge egy laptopban, 60 ezresnel amugy sem lehet komoly erot feltetelezni, godolom az igp je sem ugyan olyan eros...
7/9 Közveszélyes Kontár válasza:
igen, ebben valoszinuleg csalodhatsz (melesleg ram is csak 2gb van) de nem is sejtetem hogy Tablet arban neztel ki laptopot...
persze sokminden futhat ezen is de ez alig erosebb igp mint egy regi jobbf'le alaplapra integralt, persze modernebb de regi programoknak (jatek) ez nem tudom menyi elonyt jelent...
8/9 anonim válasza:
Ez egy nagy kijelzős netbook, gyenge mint a harmat (7,5W TDP-ből nem jön ki nagy teljesítmény), de ez az árából is sejthető. Az i3 4030U-ban található HD 4400 graphics is erősebb papíron ennél a HD Graphics-nál kb 6x (20 EU x 1GHz vs 4 EU x 800MHz).
9/9 A kérdező kommentje:
Te beszélni is ennyire össze-vissza beszélsz, mint ahogy írsz? Mert ez szörnyű! Se egy írásjel, vagy nagy kezdőbetű, semmi. 2. osztályban már elvéreznél a mai oktatási rendszerben. Komolyan mondom, legalább háromszor olvastam el, mire sikerült összeraknom. Mi ez, kirakós?
2015. aug. 22. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!