Egssz nap pihentettem a gepet most este bekapvsoltam de mindig ilyen?
Figyelt kérdés
Tiszta pixel az egesz kepernyo es rovid ido utan marcsak tiszta fekete mittudok csinalni?2015. aug. 21. 22:29
1/5 Gugu Gabor válasza:
Valószínűleg annyit tudsz csinálni, hogy veszel egy új videókártyát, esetleg lehet érdemes lenne egy hozzá értő segítségét kérni, esetleg szerviz.
2/5 A kérdező kommentje:
Tehat itthon en ezz nemtudnam megcsinalni?
2015. aug. 21. 22:37
3/5 anonim válasza:
A kérdésedből ítélve nem értesz a gépek lelki világához, így jobban jársz, ha fizetsz egy olyan valakinek, aki ért hozzá (magyarul szervizbe viszed).
4/5 anonim válasza:
Próbáld ki egy másik monitorral ha tudod. Ha azzal működik, akkor vidd szervizbe a monitort, egyébként vidd szervizbe a gépet.
5/5 A kérdező kommentje:
Probaltam masik monitkrral hiaba ugyan ugy pixeles majd atvalt feketere v szurkerr..
2015. aug. 21. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!