Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Akik nem használnak védelmi...

Akik nem használnak védelmi programot állandót, alkalmanként lefuttatok valamit azért?

Figyelt kérdés

Malwarebytes free-t pl?

Mióta nem használtok ilyen gép lassító alkalmazást?

Mivel én is körültekintő vagyok,nem is volt e felől problémám csak első számítógépes évembe,de akkor sem durvult el.. (kb 10-12 éve) és csak a gépet lassítja erősen gondolkodom,hogy megszabadulok tőle és alkalmit használom már csak.

Böngészőbe felraktatok valami védelmi dolgot vagy valamit?

Reklám blokkolón kívül.

2015. aug. 21. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Linuxon, OS X-en egyáltalán nem, Windows-t meg csak játékra használom és úgyis félévente újratelepítem.
2015. aug. 21. 13:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem használok semmit, keveset torrentezek(amit igen, azt megbízható forrásból), a vásárolt cuccokra meg nem jellemző, hogy bármiféle kártevőt tartalmaznának. Egyszer, talán 5-6 éve megszívtam valamivel piratebay ről, jópofa dolog volt, lecserélte a hátteret egy halálfejre, meg folyton bezárt\megnyitott ablakokat, előtte\azóta nem volt semmilyen problémám(10-12 havonta azért biztos-ami-biztos alapon teljesen rendbe rakok mindent, ilyenkor futtatok víruskeresést is - így legalább nem kell fél évente újratelepíteni a windowst).
2015. aug. 21. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Én hetente lefuttatok egy online vírusirtót, meg a TrendMicrot kb.kétnaponta (gyorskeresés). A Malwarebytes az fent van, mert tapasztalataim szerint az hasznos.
2015. aug. 21. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!