Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet internetkapcsolat...

Lehet internetkapcsolat nélkül Debian linuxot telepíteni?

Figyelt kérdés
Néztem pár videót, mert Debiant szeretnék, de ott úgy láttam, hogy kell működő kapcsolat is, különben nem lesz grafikus környezete. feltétlen szükséges internet kapcsolat?

2015. aug. 20. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet. Mi az hogy nem lesz grafikus környezete?

Többféle Debian csomag van, ne a legkisebbet válaszd, mert az tényleg a netről tölt le menet közben dolgokat. Van a "live" csomag, telepítsd azt!

2015. aug. 20. 23:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Offline gépre olyan disztró olyan kiadását keresd, ami nem függ internetes repository-któl. Ezek egy vagy több teljes, 4 gigás DVD kiadások. Lehet, hogy debian esetében is létezik, nézz utána. A live rendszerrel nem sokra mész, mert elindul, fel is telepíthető, de nem tudsz semmi programot telepíteni, ami nincs benne alapértelmezetten.
2015. aug. 21. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Debian-hoz kell.Live CD-t nem érdemes feltelepíteni mert elég régiek benne a csomagok,Netinst esetén meg kell internet.Ha nincs interneted akkor inkább OpenSUSE-t telepíts.Nem probáltam de minden benne van ami szükséges a használathoz(DVD méretű).
2015. aug. 21. 01:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Net nélkül csak live cd-ről tudod telepíteni , majd utólag frissíted a rendszert.
2015. aug. 21. 01:57
 5/5 kovpet ***** válasza:
Igen, lehet.
2015. aug. 21. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!