Gamer szék, érdemes?
Figyelt kérdés
Most jelenleg egy sima konyhai széket használok, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek megéri-e a beruházni egy gamer székre, 60-80K ft ért?
Vagy lehet-e olcsóbban is kapni valahol?
Illetve akinek van, annak mi a tapasztalata, mennyire éri meg?
Ajánlásokat is elfogadok :)
2015. aug. 20. 13:42
2/5 anonim válasza:
Mitől gémer 1 szék?
Eláll a melegített kaja benne, és van egy sz/\rzsák. amibe el tudod végezni a dolgodat?
3/5 anonim válasza:
sima irodai szék sztem bőven elég.
nekem is az van, de ilyen versenyautós ülés kombóval keverve, 20 ropi volt, bőven teszi a dolgát.
4/5 anonim válasza:
Egyszerűen felesleges!Én már ültem benne és kb csak annyi hogy jobban ki van párnázva mint egy irodai szék!És az a 90K-ért sztem nem éri meg!Inkább új proci vagy valamit vegyél belőle,jobban nem fogsz tudni lőni!
5/5 anonim válasza:
Én iszonyatos tempóban fogyasztottam az irodai székeket, pedig mindig minőségit vettem, de a gázrugó, a hintaszerkezet vagy a huzat/bőr mindig megadta magát még a garanciális időn belül (nem vagyok dagadt, és nem is szoktam ugrálni a széken). Aztán két éve a feleségem meglepett egy Arozzi "gamer" székkel, és ez vált be a legjobban. Baromi jól tartja a derekamat, támasztja a hátamat, a rugók és egyéb mozgó alkatrészek olyanok, mintha új lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!