Youtube partner?

Figyelt kérdés

Mennyit keresnek vajon ezek a személyek akiknek már összesen van 20-40 millio megtekintésük?

úgy tudom csak megtekintés után kapják a pénzt,persze nyílván nem mindegy kivel szerződik,de ha esetleg valakinek van tapasztalata kérem ossza meg.

2015. aug. 20. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy megtekintés kb 10 fillér. Számolgass ! :)
2015. aug. 20. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne várd azt, hogy ebből gazdagodsz meg, és nem kell mellette dolgoznod. Ugyanolyan parasztvakítás, mint minden más, amivel be lehet palizni a hétköznapi embereket. Még a jobb nézettségű videósok is 3 havonta kapnak vagy 30 ezer forintot, egy kezdőnek pedig éveket is kell várni hogy fizessen valamit. Ráadásul méri a google hogy kinél mennyi ideig látszódott a reklámfelület, a többség ezt azonnal bezárja, vagy program segítségével be sem engedi tölteni, nemhogy rákattintsanak a reklámra, netán még vásároljanak is a reklámozótól. Olyan mint a lottó, százezer emberből egynek sikerül épkézláb összeget szerezni vele.
2015. aug. 20. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:
...ja és még az adót is levonják belőle.
2015. aug. 20. 12:30
 4/9 anonim ***** válasza:

"Még a jobb nézettségű videósok is 3 havonta kapnak vagy 30 ezer forintot "

Azt kell hogy mondjam: Muha-ha-ha

Én egyáltalán nem vagyok nagy nézettségű, mégis pont ennyit kapok.

2015. aug. 20. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel a stílussal nem is csodálkozok hogy nem vagy nagy nézettségű, akkor úgy mondom hogy az átlag nézettségű (videónként 10-20 ezer megtekintésű + 20-30 ezer feliratkozó)
2015. aug. 20. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de össze vissza zagyválsz. Amit leírtál, az köszönő viszonyban sincs a valósággal.
2015. aug. 20. 12:57
 7/9 A kérdező kommentje:

nem szeretnék videos lenni,csupán érdekel.Hallani sokmidnent.

Kispofa akkor kérlek,hogy mondd el amit tudsz...

2015. aug. 20. 13:32
 8/9 A kérdező kommentje:
mármint 10 fillér,oké.Bár én hallottam,megtekintések után 1 FT ról is.Azért nem mindegy,hogy 40 millio,vagy 4 millio :)
2015. aug. 20. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Minden partnercég máshogy fizet. Én nem vagyok egynél sem, csak az Adsense-nél. Ők az első válaszomban leírtak szerint fizetnek.

Nahyon nem mindegy a feltöltött videók száma sem. van olyan aki naponta felrak 3-4 videót, és van olyan aki csak hetente egyet. És akkor még ott van ugye a megtekintés szám, és a reklám kattintás szám, ami két külön dolog. Ezek is más-más besorolás alá esnek. A feliratkozó szám az ebből a a szempontból sokad rangú.

Szóval azért ez egy elég sok összetevős, és adott esetben bonyolult történet. Pláne ha megfűszerezzük azzal, hogy a partnercégek jelentős hányada, csak hiteget, de fizetni nem akar. Tisztelet a kivételnek ! :)

2015. aug. 20. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!