Miért nem indulnak a facebook-os videók?
Figyelt kérdés
A konkrét probléma az, hogy megosztanak facebookon egy videót és az esetek 90%-ában nem tudom elindítani. (feljön az ablak tölt-tölt de reggelis is várhatok vele akkor se indul) Ha frissitgetem, próbálom új oldalon megnyitni vagy akkor néha elindul, de akkor se mindig.
Már teljesen tanácstalan vagyok. Minden videó elsőre indul (inda, youtube, videa) csak a facebookosokkal kell tökölni egy órát hogy megtudjam nézni. Azóta jelent meg a probléma mióta win 10-et használok. Már újra is raktam 1x csak emiatt. Google Chrome-ot használok de az Edge, Mozilla, Opera, Explorer is ugyan ezt csinálja. Valaki valami ötlet?
2015. aug. 18. 13:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!