Nem indúl a windows 10, mi lehet a probléma? (lent)
Figyelt kérdés
Újra akartam telepíteni és meg akadt 1%-nál, ezért megszakítottam a telepítést és amikor el akarom indítani a gép logójáig jut és újraindul mindig, a BIOS elindul de nem tudom hogy kell azt az advanced ociót megnyitni ahonnan újra lehet telepíteni, esetleg milyen billentyűkombináció lehet, vagy a bioson keresztül ellehet valaogy érni, segítsetek plz!2015. aug. 18. 12:01
1/2 anonim válasza:
Esetleg van DVD-n valami windows?
2/2 anonim válasza:
Másold ki USB-re rufussal a Windows 10-et, erre vannak tökéletes leírások a neten, google a barátod. A pendriveot told be az usb-be, majd kapcsold be a gépet. A funkciógombokat (F12, F9, F11) próbáld meg nyomkodni, amikor az alaplap/gyártó logója megjelenik. Ekkor a BIOSban keresd ki a rendszerindítás helyét, és a megfelelő külső adathordozót válaszd ki, majd nyomj egy restartot. Ekkor fel tudod rakni a Windowst, majd szedd ki a pendriveot, és minden működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!