Ez a számítóvép vinni fogja a felsorolt játékokat?
Figyelt kérdés
Processzor: pentium d 945
Ram: 4gb
Videókártya: nvidia geforce gt 520
Játékok: battlegield 4 (low-on), watch dogs abba nincs low azért (médium-on), gta 5 (low), dying light (low), cod ghost (medium) szerintem ennyi előre is köszönöm a válaszokat!!!
2015. aug. 18. 08:34
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és a wolfenstein the new order (low)
2015. aug. 18. 08:35
2/7 P.O.C. válasza:
Szerintem ezek még low -on is képregény sebességet nyújtanak majd (ha elindulnak egyáltalán).
3/7 anonim válasza:
Watch Dogs-ban van low.
És egyik sem futna élvezhetően.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
De szerintem a cod ghost még normálisan menne.
2015. aug. 18. 09:00
5/7 anonim válasza:
Egy próbát megér, youtube-n van egy videó ahol ezzel a procival viszik a single playert, ha nem kamu, akkor tudod majd tolni.
6/7 anonim válasza:
ha lenne egy jobb video kártyád elmennének lowon de ez a video kártya semmit nem érmég a GTA IV et is akadva vinné lowon
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen videókártya jó a procihoz de nem tudnál ajánlani egyet?
2015. aug. 18. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!