Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az alaplapomra rá van irva...

CH4M3L3ON kérdése:

Az alaplapomra rá van irva nagy betűkkel hogy Dual Core CPU szóval kezeli a 2 magot. Nemtudom vigyem szerelőhöz? Vagy itthon is megtudnám oldani?

Figyelt kérdés
de hogyha belerakok egy 2 magos processzort ami persze működik akkor a videó kártya ventillátorja nem indul el. A gép elvileg be bootol a proci melegedik. Miért van ez? Tápra gyanakodtam de 5 táppal próbáltam és ugyanaz. Esetleg bios probléma lehet?

2015. aug. 18. 01:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen alaplap és mit raktál bele? Minden laphoz van egy lista a támogatott processzorokról. A két mag még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kezeli.
2015. aug. 18. 02:09
 2/7 A kérdező kommentje:
[link] ebbe raktam intel pentium dual core e 2200 at
2015. aug. 18. 02:44
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

olyat nem tud

2015. aug. 18. 02:48
 4/7 A kérdező kommentje:
intel pentium d 2.8 asnál is ez van :/
2015. aug. 18. 02:57
 5/7 anonim válasza:
A dual core nem azt jelenti hogy 2 magos a processzor, hanem hogy 1 magos de 2 szálon fut. ;) A core 2 duo processzorok ezért nem is jók bele, meg a többi fizikailag 2 magos proci se.
2015. aug. 18. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:

"A dual core nem azt jelenti hogy 2 magos a processzor, hanem hogy 1 magos de 2 szálon fut. ;) "

Az a Hyper Threading, a Dual Core két magost jelent.

"A core 2 duo processzorok ezért nem is jók bele, meg a többi fizikailag 2 magos proci se."

A Pentium D is fizikailag 2 magos.

Kérdező:

Annak menni kéne a lista szerint, viszont BIOS frissítésre szükség lehet.

2015. aug. 18. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:

...és [link]

ennek is rajta kell lenni.

2015. aug. 18. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!