Lehet-e attól lassú a gép, hogy nem szoktam frissíteni?
Semmi köze a frissítésnek a gép lassulásához.
Tele van szeméttel, amit érdemes eltávolítani.
Erre ajánlott a Ccleaner, vagy egyéb optimalizáló program.
Köszönöm,felpontoztam mind a kettőt! De még annyi lenne, hogy most van egy ilyenem [link]
Na és hogy akkor itt tegyek pipát a visszaállítási ponthoz is? Lehet mind a kettőbe. És nem írja fölül a régi visszaállítási pontokat? Csak mert valamilyen vírus miatt most nem lehet visszaállítani, és ez a progi akkor megoldja, hogy ez után vissza lehessen állítani még régebbiekre is, ha bent van a pipa, ha nem?
Telepítéskor nem pipáltam ki a visszaállítási pontot.
Amúgy köszi a zöld mancsokat! :)
Ki is veheted a pipát a "Program indítása a telepítést követően" mezőről, nincs nagy jelentősége, csupán annyi, ha kiveszed mellőle a pipát, akkor nem indul el a program, csak akkor, ha az asztalon levő ikonra kattintasz. :)
Másik tanács, ha elindítod a gyors takarítást, bal alsó saroknál vedd ki a pipát a "PC kikapcsolása a takarítás után" szöveg mellől! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!