Játék közben fx 6300 80 fok fölép megy és ki is kapcsol a gép. Mitől melegedhet ennyire? A gyári hűtő van rajta. Mi segíthetne?
nekem még nem ment el a garancia.
majd kontaktolok egy ismerőssel
néztem a bioszt
levettem a megahertzeket meg csomó mindent, így lassan ment fel a celsius, de így is felment 45 fok fölé, kúszott kúszott, aztán nyomtam egy visszaállítást amúgy sokallom a 45 fokot.
aztán nyomtam egy minden visszaállítása parancsot a bioszban, egyből fölment 60 fok fölé... termsézetesen terhelést nem kaphatiott hiszen komoly program nem futott....
szerintem, vagyis most az a sanda gyanúún hogy nem a hűtő itt a ludas.. de a kérdésemhez is írtak...
neked mi a meglátásod? tényleg lehet, hogy az alaplap a szar?
45 fok TELJESEN normális, azt ne sokalld. Még az 50 is.. az 55 is.
A BIOS pedig terheli a processzort, direkt, egy kicsit magasabb hőfokot kapsz ott, mintha a Windows-ban nem csinálnál semmit.
de 60 fok fölé ment!
80 fokig megy a gép, az fölött automatikusan kikapcsol az egész
nos akkor ha így minden jó de mégis kikapcsol a gép 5 perc gta után, mert 80 fok fölé megy a gép, akkor proceszorhűtőt kellene cserélni?
melyiket ajánljátok és lehetőleg minél olcsóbban ússzam meg, azt szeretném.. ilyen 10 ezret nem költenék rá, az tuti.
akár használtan is jó nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!