Hogy lehet azt megoldani, hogy a YouTube oldalamon legyen ilyen fejléc, amibe linkek is vannak?
Figyelt kérdés
Ehhez a YouTub-bal kel megegyezni vagy lehet máshogy is? Értek a HTML-hez, úgyhogy megtudnám csinálni,de nem tom hogy hogy kéne belekzdeni.
pl:
2010. márc. 9. 16:28
1/2 anonim válasza:
erre én is nagyon kíváncsi vagyok, ÍRJATOK
2/2 anonim válasza:
Sehogy. Ha nem vagy partner akkor soha (még sima fejlécet se tehetsz fel soha) És partner se lehetsz a lakhelyed Magyarország terültén belül helyezkedig el. Szóval összesen 16 ország van ahol partner lehetsz, persze ez a feliratkozók számától is függ. Bár én bepróbálkoztam és sikerült nekem már csak a feliratkozókat kell összeszednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!