Ha a torrentet egyből pendrivere töltöm le, akkor a merevlemezt nem érinti az adat?
Kinyírod vele. Míg egy http-letöltésnél 1 db fájlt 1 db fájlként töltesz le, addig egy torrent lehet hogy több tízezer szeletet tartalmat és abból épül fel 1 fájl. Ha torrenttel töltesz akkor az összes szeletet létre fogja hozni, olvasni és írni amit több ezerszeres használatot jelent az átlagos írás-olvasáshoz képest.
A probléma csak annyi, hogy a flash meghajtók írási és olvasási kapacitása véges, és a torrent jelentősen csökkenti így az élettartamot.
Az égvilágon semmi, nyugodtan tölthetsz rá, közvetlenül a memóriából megy. Annyi hátránya van csak, hogy a pendrive-ok korlátozott számú írásra képesek csak, így "kopni" fog, de ekkora méretnél több tíz tera adatmennyiséget is kibír.
A tünetek egyébként inkább memóriahiányra utalnak, mennyi memóriád van és ebből mennyi szabad általában?
Annyira nem fontos a letöltés, ha nem muszály inkább nem pazarolnám erre a pendriveomat... És köszönöm az infókat.
Am meg most hogy kérdezted, feltűnt, hogy a RAMmal nem stimmel valami. A sajátgépben 4 gigát lát a rendszer, annyi is van benne, viszont a feladatkezelőben a teljesítmény fül alatt 2,5 giga van csak használatban, ő szerinte. Pedig régebben meg volt az egész. Amúgy régebben, mikor utoljára néztem (és még nem volt gond), látta a feladatkezelő is a 4 gigát. Viszont akkor is, és most is alapesetben 30% volt használva, ha nem volt megnyitva semmi, és mostanában 90-90 körül, ha meg van nyitva 1-2 dolog... Ezek szerint valami a rammal lehet?
lehet hát.
én is jártam már így, egy újratelepítés megoldotta.
ÓÓÓ azon már túl vagyok, az nem igazán segített...
és mellesleg gyakran van olyan, hogy a windows indítása screennél eltölt vagy fél órát... aztán meg nekiáll valami lemezellenőrzésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!