Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok ezek mellé?

Mit ajánlotok ezek mellé?

Figyelt kérdés

Itt alaplap ram winyó táp stbre gondolok.MSI R9 270X 4GB DDR5 R9 270X GAMING 4G videokártya

AMD FX-8350 processzor

2015. aug. 13. 02:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Procistól vidikaristól max 200k
2015. aug. 13. 02:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Alaplapból pl msi 970 gaming jó választás(~29-31k), tápból jobb 500 as elég akkor is, ha erősebb kártyára váltasz(bármelyik jó 20k magasságában, alatta inkább belépő szintű darabok vannak - ami közelebb van a 10 hez, azt meg ívesen kerüld el, égetnivaló szemét az összes), ramból is mindegy a márka, 8gb-1600 elég játékra, hdd meg olyan, ami megfelel az igényeidnek. WD vinyók jók szoktak lenni, korrekt áron(green t kerüld mindennapi használatra, lassú, ha az ár fontos, akkor blue, ha nem sajnálod a plusz pár ezer forintot a sebességért, és a minőségért, akkor black). A cpu ra vennék még egy hűtőt 9-11k magasságában, borzasztóan hangos a gyári(igen, van annyira hangos, hogy megér ennyit a csere), na meg egész jól lehet húzni még ezekkel is a procikat. Ebből amelyik szimpatikus, hyper evo t nyomja mostanában mindenki, szerintem borzasztóan túlbecsülik a teljesítményét(semmivel sem hűt jobban, mint pl egy arctic freezer rev2, de ahhoz legalább nem kell leszedni a hátlapot).

Illetve még annyit, hogy asrock lapot AMD alá ne vegyél, rengeteg panasz érkezik rájuk(pár héten belül megsülnek, jobb esetben pár hónap után).

2015. aug. 13. 04:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm én már kinéztem cpu hűtőnek egy coolermaster hyper212 evot
2015. aug. 13. 08:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor ne az legyen?
2015. aug. 13. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!