Nem ismeri fel a windows a mikrofont, miért? Mit kell vele csinálni?
köszönöm kedves első.
na azt hiszem ezeket már megcsináltam és semmi. (elfelejtettem írni, hogy nő vagyok, bocs, nem értek ezekhez a dolgokhoz, viszont jól jönne egy kis okos férfi-segítség)
Mióta vetted ezt észre? Történt valami a géppel? Milyen oprendszered van?
Xp-nél >vezérlőpult/hangok és hangeszközök/audió...itt vannak hiányok?
Vagy: jobboldalt alul van egy hangszóró ikon. Azon 2xkatt. Beállítások/Tulajdonságok...itt keverőnél lenyitható a keverő lehetőségek>>>input, output. Input-ot választva a megjelenő ablakban mikrofon elé pipát kell tenni.
XP van a gépen, a géppel nem történt semmi különös.
vezérlőpult/hangok és hangeszközök/audió: itt szerintem minden ok.
jobboldalt alul van egy hangszóró ikon. Azon 2xkatt. Beállítások/Tulajdonságok...na itt a keverőnél nekem nem ad ki ilyen lehetőségeket, csak egy valami jelenik meg: realtek.
aztán hangerő beállítása: lejátszáshoz, felvételhez, itt a lejátszáshoz van kijelölve.
mikrofon elé tettem pipát.
melóhelyen kipróbáltuk: programok, kellékek szórakozás hangrögzítő, és itt működik. (ezt majd otthon is megnézem, hogy működik-e)
szóval nem értem mi lehet a baj.
A You Tube -n írd be a keresőbe:"realtek HD audio problem".
Kidob egy rakás videót, ott találsz megoldást, mivel valószínű a mic.boostert is be kell kapcsolnod. Én legakább is úgy jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!