Mit tegyek? ( Infó lent)
Figyelt kérdés
Bekapcsolom a sz.gépet és nem kezd betölteni az oprendszer, hanem megkérdezi milyen módban indítsa a gépet. Rámegyek, hogy normálban, mire ő elölről kezdi a bekapcsolást és újra megkérdezi az indítási módot. Ezt eljátszottam már párszor és próbálkoztam a "legutolsó helyes konfigurációval" az sem ment, kiszedtem a ramokat, visszaraktam. Kiszedtema videó kártyát és visszaraktam.. Aztán a BIOSban beállítottam hogy az elsődleges "indító" HDDre legyen berakva.. Egyszóval a tudásomhoz mérten mindent megpróbáltam és nem jut el addig hogy az oprendszert betöltse.. Mit próbáljak még meg?2015. aug. 12. 17:36
1/5 ThodEE GoD válasza:
Csökkentett módban próbáld ki, ha elindul akkor szerencse és mehetnek a programokkal a hiba feltárások, ha nem indul csökkentettbe akkor másik gépbe lementheted az adataidat a vinyó átrakásával aztán reinstall !
2/5 lali51 válasza:
Telepítőről bootolj be, és mikor felajánlja a windows telwpítést,válaszd a számítógép javítása opciót,sokáig is eltarthat 2-4óra is lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2015. aug. 12. 20:09
4/5 gyuripapa21 válasza:
lali51 nevű felhasználó válasza:
Telepítőről bootolj be, és mikor felajánlja a windows telwpítést,válaszd a számítógép javítása opciót,sokáig is eltarthat 2-4óra is lehet.
Ez szerintem csak akkor jó ha van javító lemeze.
5/5 lali51 válasza:
Minden telepítőn ott van a számítógép javítása opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!