Hogy kell TeamSpeak 3 szervert készíteni?
Youtube-on már több videót megnéztem, de sehogy sem sikerül. Hiába engedélyezem a 9987 ás a 30033 portot(elméletileg jól, de nem tudom, ha kell küldök képet, hogy hogy néz ki, zte routerem van), nem enged fel más gépről, csak azon amivel csinálnám a szervert.
Mikor meg beállítottam egy fix ip-t, akkor ugyan felengedett azzal az IP-vel a ts szerverre, de net az meg nem volt.
(Ui.:A yatqa-t is letöltöttem és adtam magamnak server qvery jogot is)
Mi lehet a baj vagy mit kellene máshogy csinálni?
Nálad nem IPv4 addressnél hozza, ez a belső ip-d. A lényeg, hogy ahhoz az iphez kell csatlakoznod, amelyiket a szolgáltatódtól kaptad. Nem 192-vel kezdődik.
Az ip-d dinamikus is marad, attól, hogy a belső hálózati ipd fix, a szolgáltató mindig oszt neked másikat. Azért kell fix belső ip, mert a port forwardingot úgy egyszerűbb beállítani.
Ott látszik a szerver address a képen, ahhoz kell a többieknek csatlakozni, nem a belső iphez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!