Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Euronicsbe vettem egy laptopot...

Euronicsbe vettem egy laptopot, plusz 5 év garival, és ripityára tört, most mi van?

Figyelt kérdés
Vettem egy laptopot és hozzá 5 év garanciát, ripityára tört, most ilyenkor ingyen csináltatják meg, vagy fizetnem kell? És ha nem tudják megszerelni, akkor mi van?

#garancia #laptop #összetörött
2015. aug. 10. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha magától tört ripityára, akkor megcsinálják for free, ha te is aktívan közreműködtél benne, akkor nyilván nem. Kézből kiejtős esetekre biztosítást lehet kötni.
2015. aug. 10. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy még egy nemi szervet növesztesz, és megb****d magad.
2015. aug. 10. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy laptop nem törik csak úgy magától ripityára. Azt vagy leejtette valaki, vagy ráejtettek valamit. Természetesen erre garancia nem jár.

Azt a szervizben nem fogod tudni bebizonyítani, hogy a laptop egyszer csak gondolt egyet és mindenki legnagyobb meglepetésére fogta magát és ripityára tört. Mert ha ezt be tudnád bizonyítani, akkor járna a garancia. Csakhogy ezt a hülye se hinné el.

2015. aug. 10. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Balesetben sérült meg? Valaki belement a kocsidba?
2015. aug. 11. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Balesetben történt, akkor a biztosító fizet. Vehetsz másikat.
2015. aug. 11. 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kell semmit növeszteni! Mikor vásároltam a gépet 19000 forintot fizettem pluszba, garanciát, 5 évre. Ez alatt az idő alatt, ha fürdök vele, vagy az emeletről dobom ki, akkor is megcsinálják, csak a feltételeket nem tudom.
2015. aug. 21. 14:20
 7/7 Neuhauser László ***** válasza:
A feltételek benne vannak abban a bizonyos apróbetűsrésznemolvasomelmerthosszúéspicikeabetűkinemszarjalenemisérdekel részben :)
2015. szept. 3. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!