Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 nektek mennyire...

Windows 10 nektek mennyire jön be?

Figyelt kérdés

én még kb 4 órája használom de nekem nagyon be jön.

de érdekelne azoknak is a véleménye akik már használják legalább egy pár napja.

2015. aug. 9. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Amióta megjelent, használom, semmi gond nincs vele.
2015. aug. 9. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Én július közepe óta használom, akkor jutottam hozzá egy teljes értékű, magyar nyelvű Enterprise verzióhoz és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.

Bekapcsoláskor a rendszer betöltési ideje általában 27 másodperc,

[link]

a legjobb idő eddig 22 másodperc volt

[link]

2015. aug. 9. 22:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Én a 10240 Build megjelenése óta használom,

Az előző verziókban rengeteg volt a hiba így ezek számomra használhatatlanok voltak.

A 10240-et még Dual Boot-ban használtam. De annyira jól működött, hogy a Windows 8.1-et végül eltávolítottam mellőle.

Így a 10240-et frissítettem végül a véglegesre.

Azóta voltak vele kisebb hibák. Főként a 8.1-ből ismerős Latency lag, ami a rendszer illetve média akadását eredményezte... Mint utólag kiderült az Avast Premier volt a hibás ahogyan korábban Windows 8.1 alatt is. Ezt cserélve elég jól működik a rendszer. Stabil és gyorsnak mondható. Teszi a dolgát minden hiba nélkül. Összességében elégedett vagyok. Úgytűnik a Microsoftnak végre sikerült fejlesztenie egy rendszert ami működik is. :)

Bár hiábnyosságok még mindíg akadnak. De ez inkább már csak kényelmi szempontból. 1-2 dolgot hiányolok belőle. De maga a rendszer nem rossz szerintem.

2015. aug. 9. 23:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy minden újraindításnál letörölte az ASUS touchpad drivert és Toshiba drivereket telepített helyette, minden rendben.
2015. aug. 9. 23:58
 5/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat mindenkinek.

nekem a 8.1 nem nagyon jöttbe de ez a 10 már úgy néz ki hogy jó és szeretnék ennél maradni.

ezért is érdekeltek a vélemények róla.

a bekapcsolási ideje nekem is feltűnt nálam úgy 30 másodperc.

de ezen kívül eddig nem észleltem vele gondot.

köszönöm.

2015. aug. 10. 09:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Számomra csak elmegy...külseje az szegénynek nem valami szép.Ikonok és ablak keret.
2015. aug. 10. 12:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen. A felület valóban lehetne kissé testreszabhatóbb. Azért így 2015 közepe felé egy Aero ablak jól mutatna.

Kicsit kinézetre tényleg fapadosnak tűnik... De ez már a "csak ha nagyon valamibe bele akarok kötni dolog"

Viszont eddig a rendszer hibátlanul működik.

A Touchpados dologgal kapcsolatban. Valahogyan ki lehet kapcsolni hogy a Windows automatikusan frissítse a drivereket. most nemtudom pontosan hogyan és hold. de volt erről egy cikk is.

2015. aug. 10. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Illesztőprogram (driver) telepítésének megakadályozása:

A problémára megoldást jelenthet, ha a felhasználó belép a Vezérlőpultba, majd a Rendszerek me-nüpontban a Speciális rendszerbeállításokat választja, ezután pedig a Hardver menüben kiválasztja az Eszköztelepítés beállítások részt. Itt be kell állítani, hogy a felhasználó keresi meg a megfelelő szoftvert, majd azt, hogy a Windows 10 soha ne telepítsen illesztőprogramot a Windows Update webhelyről.

2015. aug. 10. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Köszi az infót. Ez nekem is jóljött
2015. aug. 10. 18:21
 10/11 A kérdező kommentje:

én még csak most ismerkedek vele de komolyabb problémám még nincs.

szerintem eléggé kielégítő,bár még nem tudom meg nézni a videó kártya adatait.

de ahogy elnézem könnyen kezelhető.

2015. aug. 10. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!