Windows 10 nektek mennyire jön be?
én még kb 4 órája használom de nekem nagyon be jön.
de érdekelne azoknak is a véleménye akik már használják legalább egy pár napja.
Én a 10240 Build megjelenése óta használom,
Az előző verziókban rengeteg volt a hiba így ezek számomra használhatatlanok voltak.
A 10240-et még Dual Boot-ban használtam. De annyira jól működött, hogy a Windows 8.1-et végül eltávolítottam mellőle.
Így a 10240-et frissítettem végül a véglegesre.
Azóta voltak vele kisebb hibák. Főként a 8.1-ből ismerős Latency lag, ami a rendszer illetve média akadását eredményezte... Mint utólag kiderült az Avast Premier volt a hibás ahogyan korábban Windows 8.1 alatt is. Ezt cserélve elég jól működik a rendszer. Stabil és gyorsnak mondható. Teszi a dolgát minden hiba nélkül. Összességében elégedett vagyok. Úgytűnik a Microsoftnak végre sikerült fejlesztenie egy rendszert ami működik is. :)
Bár hiábnyosságok még mindíg akadnak. De ez inkább már csak kényelmi szempontból. 1-2 dolgot hiányolok belőle. De maga a rendszer nem rossz szerintem.
köszönöm a válaszokat mindenkinek.
nekem a 8.1 nem nagyon jöttbe de ez a 10 már úgy néz ki hogy jó és szeretnék ennél maradni.
ezért is érdekeltek a vélemények róla.
a bekapcsolási ideje nekem is feltűnt nálam úgy 30 másodperc.
de ezen kívül eddig nem észleltem vele gondot.
köszönöm.
Igen. A felület valóban lehetne kissé testreszabhatóbb. Azért így 2015 közepe felé egy Aero ablak jól mutatna.
Kicsit kinézetre tényleg fapadosnak tűnik... De ez már a "csak ha nagyon valamibe bele akarok kötni dolog"
Viszont eddig a rendszer hibátlanul működik.
A Touchpados dologgal kapcsolatban. Valahogyan ki lehet kapcsolni hogy a Windows automatikusan frissítse a drivereket. most nemtudom pontosan hogyan és hold. de volt erről egy cikk is.
Illesztőprogram (driver) telepítésének megakadályozása:
A problémára megoldást jelenthet, ha a felhasználó belép a Vezérlőpultba, majd a Rendszerek me-nüpontban a Speciális rendszerbeállításokat választja, ezután pedig a Hardver menüben kiválasztja az Eszköztelepítés beállítások részt. Itt be kell állítani, hogy a felhasználó keresi meg a megfelelő szoftvert, majd azt, hogy a Windows 10 soha ne telepítsen illesztőprogramot a Windows Update webhelyről.
én még csak most ismerkedek vele de komolyabb problémám még nincs.
szerintem eléggé kielégítő,bár még nem tudom meg nézni a videó kártya adatait.
de ahogy elnézem könnyen kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!