Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell olyan CD-ét...

Hogyan kell olyan CD-ét kiírni amit egy régebbi tipusú CD-és lejátszó lejátszik?

Figyelt kérdés

Eredetit lejátszik, az írottak közül pedig nem mindegyiket. Nem találtam semmi logikát benne..jó én nem vagyok kocka,de egy számítógépes ismerősöm sem jött rá. Azt mondta,hogy próbálkozzak Nerón kívül mással.

Ráadásul ezerszer próbáltam átkonvertálni MP4-ből elvileg sikerült,de gyakorlatban nem játszotta le.4-5 féle konvertálóval is próbáltam.

2004-es Ford Focus Ghia -ról van szó.

Próbáltam USB-ről,vettem olyan "csoda" kütyüt..de mivel a rádió frekin megy át a zene..élvezhetetlen minőség. Tehát írogatok CD-ket, van amit lejátszik van amit nem. Ha valaki érti ezt kérem segítsen. Köszönöm

2015. aug. 9. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Néróval csináld,és az audió cd menüt használd! Mert az konvertálja úgy,hogy a sima hagyományos cd lejátszó is lejátssza. A legkisebb irási sebességet használd pl 2x vagy 4x. Ne mp 4-et hanem mp 3-at abból csinálj audió cd-t.
2015. aug. 9. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Neroval Audio CD-ként írtad ki a legkisebb sebességgel?

Én még nem próbáltam mp4-ből Neroval kiírni, ezért nem is tudom, hogy kiírja-e, de ha nem, az EZ CD Audio Converterrel vagy az ingyenes Format Factoryval (mindkettő tud magyarul) az mp4-et át lehet konvertálni mp3-ba (vagy wav-ba), amit a Nero már biztosan ki tud írni Audio CD-ként.

2015. aug. 9. 18:43
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

Az AUDIO CD az egy szabvány, tök mindegy milyen íróprogrammal írod ki.

Ami nem mindegy az a CD minősége, és az hogy milyen sebességgel írod ki (minél lassabban kell).

Vannak direkt Audio CD -nek optimalizált CD-R lemezek is, direkt finnyás lejátszók számára, ezek is megérnek egy próbát.

[link]

2015. aug. 9. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
számok között hagyj szünetet! néhány cd lejátszó az írott lemezeknél igényli. (ezt csak akkor kell ha szünet nélkül nem játsza le)
2015. aug. 9. 20:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm :)
2015. aug. 10. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!