Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Origin nem fogadja el a...

Origin nem fogadja el a kódot, most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hali! Még szerintem 2010-11 környékén vásároltam egy játékot azt hiszem 8000ft-ért és kiderült, hogy nem bírja a gép... Most lett egy új gépem és igaz, hogy nem mostani játék, de szeretném kijátszani a kampányt... Crysis maximum edition-t vásároltam meg egyébként amiben ugye 2 játék van tehát 2 darab kód és egyiket sem fogadja el az origin(akkoriban még nem volt origin) szóval, most hogyan tegyem fel a gépe a játékot és, hogy tudok vele játszani? Nincs optikai meghajtóm...

2015. aug. 9. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Írj az ügyfélszolgálatuknak.
2015. aug. 9. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Illetve nézd meg, hátha a Steam elfogadja őket.
2015. aug. 9. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiába EA Games, nem Origines a játékod. Írj a supportnak, lehetőleg chaten keresztül (angol) és kérdezd meg, hogy aktiválható e a kód. Küldhetsz nekik képet a játékról, meg a kódot is leírhatod nyugodtan. Sima CD kulcsod van, nem Origin aktiváló kódod.
2015. aug. 9. 15:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Viszont letöltöttem máshonnan a játékot be tudtam írni a kódot és települt a játék, de elv. nem kompatibilis win 10-el :8 de azért meg próbálom hivatalos módon, hátha :9 tényleg köszi a válaszokat megy a zöld pacsi :)
2015. aug. 9. 22:07
 5/5 anonim válasza:
nekem is ehhez hasonló problémám van és az érdekelne hogy a kódot hova tudnám beírni ha már a játékot letöltöttem? :D előre is köszi
2015. aug. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!