Mi lehet az oka, hogy a laptop nem tölt be, és csak a márkanevet írja ki, ezen kívül sötét lett a képernynyő?
A képernyő fekete lett!
Semmire nem reagál. :(
Én csak alapfokot végzett felh. vagyok.
Köszi a válaszokat!
Valószínűleg nem bootol be a HDD/SSD-ről. Vagy tönkrement a HDD/SSD, vagy a BIOS-ban át lett állítva a boot sorrend.
Hallgasd meg hogy ad-e ki hangot a HDD-d, ha nem akkor cserélheted ki.
Indításkor kiírja, hogy nyomj F2-t vagy DEL-t a BIOS megnyitásához, utána ha bementél keress olyat, hogy BOOT Options vagy hasonlót, majd jelöld ki (nyilakkal), hogy HDD(sok minden van utána írva, pl.: típusszám) és nyomd az F6-ost addig amíg legfelül nem lesz. Utána F10 és Save. Várd meg ameddig újraindul, ha nem tölt be akkor biztos hogy rossz a HDD/SSD, ha felzúg, ha nem.
Kedves Válaszoló! Köszönöm szépen a segítséget! Ezt megpróbálom, és ha nem sikerül, akkor nincs mit tenni.
Ezt a bootolási hibát azután csinálta a laptop, hogy feltöltöttem rá egy nagy rakás fotót. de lehet, hogy nem ez volt a probléma?
Hangot nem ad ki, nem reagál a F2 vagy DEL bill. lenyomására sem.
Ennyi!
Köszi szépen!
Csak, az egér mutató nyíl látszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!