Windows 10 asztali ikonok?
Sziasztok! Az érdekelne engem hogy mitől van az, hogy az asztali ikonok a nézet beállításban kis méretre vannak állítva. kikapcsolom a gépet. amikor vissza kapcsolom akkor pedig közepes méretben jelennek meg.
a rendszert eredeti gyári windows 8.1-ről frissítettem 10-re. nem értem mi lehet a gond.
köszi előre is a válaszokat!
Nem tudom. Nekem jobban tetszett a kis ikonok, főleg mivel sok ikon és dokumentum van kint. Egy lenovo z50-70-es laptopom van. Kb félnév vettem. Fül hd kijelzős. A pixel az 1920x1080-ra van alapértelmezetten beállítva.
Azért köszönöm a választ!
No hát lehet oltári nagy baromságot fogok mondani, ezt kérlek nézd el nekem, de hátha azért segítek.
Én win 7-ről frissítettem. Nekem ikonméret problémám nem volt csak elrendezési. Amikor frissítettem pár ikon középen szétszórva volt, frissítés után viszont hiába rendeztem be szépen két oldalra ahogy újraindítottam vissza beszórta középre az ikonokat. Említettem ezt a problémát a tesómnak és azt mondta frissíteni kell a videokártya driverét, meg is csinálta és azután már ott maradnak az ikonok ahova rakom, nem mászik el újraindításkor.
Nézd meg, hátha neked is ilyesmi a probléma.
köszi!
majd megnézem. Am nekem is átrendezi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!