Anonymus1986 kérdése:
Zene cd-t akarok írni nero-val és milyen formátumba kell behúzni a zene file-okat, hogy lejátsza a régi compact digital audios lejátszóm? Milyen formátum kell hozzá?
Figyelt kérdés
mp3 nem volt jó nem játsza le, wma próbáltam az se játszotta le ,wav file is próbáltam azt se játszotta le mi lehet a baj ,milyen formátum kellene neki hogy lejátsza.2015. aug. 6. 19:23
11/12 A kérdező kommentje:
akkor már tudom hogy mi a hiba ,az hogy újra írhatós a cd :)
2015. aug. 6. 20:20
12/12 anonim válasza:
Én évekig használtam egy újraírható cd-t az autómban a cd lejátszóban audio cd ként. Kb havonta új zenéket írtam rá és mindíg lejátszotta. Autócsere miatt nem volt rá szükség így elraktam. Nemrég megint elővettem és még mindíg lehet rá írni pedig már 10 éves lemez és túl van kb 50-55 íráson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!