Windowsban készíthető olyan fájl, amit csak jelszó beírásával lehet törölni?
bármely fájl.
pl win 7-ben
jobb gom b tulajdonságok
biztonság lapfül és megtagadod mindenkinek a törlést.
nyilván ilyenkor külön kell gondoskodnod hogy a fájl olyan fiókban legyen, amihez csak te férhetsz hozzá, tehát ha más admin engedéllyel rendelkezik visszaállíthatja a törlés jogot.
Nem tudom mi az igazi cél vagy lényeg. Értem, hogy ne lehessen törölni, csak kérdés hogy egy publikus fájlról van szó, vagy a véletlen törlés elkerülése a cél.
nemkell ide win
csak a Hide folders nevű program
betallózod a kivánt mappát és akár rejtetté és rakhatod vagy csak egyszerűen hozzáférhetetlenné amig be nem iro a progiban a kódot
Köszönöm, de ez nem lenne nekem jó megoldás.
Onedrive-omban vannak fájlok amikre szeretném ezt a jelszavas védelmet. Az lenne a lényeg, hogy a bejelentkezett eszközömről még lenne még egy biztonsági vonal. Tehát ha csak a hozzáférést módosítom, akkor ha valaki az egyik bejelentkezett eszközöm előtt űl, akkor úgyonúgy törölhetné, mert az eszközömeimen már meg van a jogosultság.
Hide folders - el teszek egy próbát, kösz.
Ha még van ötlet azt szívesen látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!