Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb Windows...

Melyik a legjobb Windows játékra ma/most?

Figyelt kérdés
7 van most fent de újabbat akarok! :) (10-et nem nagyon merem mert még tele van hibával és nagyon friss :D)
2015. aug. 4. 21:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

7 van most

újabbat akarsz

de 10-et nem

akkor vajon mik a lehetőségeid? :)

(8.1)

2015. aug. 4. 21:07
 2/22 A kérdező kommentje:
10-et merjem-e? nem tudom :D főleg hogy van 1-2 nem eredeti játék is a SOK eredeti mellett :P
2015. aug. 4. 21:16
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Windows 10. Persze nem ezer éves gépen, és nem frissítésként telepítve. Már csak a DirectX 12 miatt is.
2015. aug. 4. 21:23
 4/22 anonim ***** válasza:
Semmi hiba nincs vele, aki panaszkodik, az egyszerűen béna / szétverte a registry-t mindenféle gyorsító programokkal.
2015. aug. 4. 21:28
 5/22 anonim ***** válasza:
77%

Mindegyik Windows jó, bár van aki alapból utálja a Windows-t, igazából ő maga sem tudja miért, szerintem, hogy utáljon valamit... ...magyar jellemvonás! :-)

Én a főgépemen Windos 8.1-et használok (a Debian mellett)... ...és nem találkoztam olyan programmal, ami nem futott volna rajta... :-)

...csak ügyesen kell beállítgatni a dolgokat! :-)

A Windows 7 valóban nem egy durranás, csak sokan használják, és nem fogékonyak az új dolgokra... :-)

A laptopomon meg a Windows 10 pörög (a Fedora mellett), és azon sem tapasztaltam még olyat, hogy valami nem futott volna... :-)

2015. aug. 4. 21:40
 6/22 anonim ***** válasza:

# 4

Szóval mert nálad nem jött elő semmi hiba, akkor mindenki akinél igen az vagy szétbarmolta vagy "béna"?

Igen, ez így szokott működni.

2015. aug. 4. 21:40
 7/22 anonim ***** válasza:

"hogy utáljon valamit... ...magyar jellemvonás! :-) "

Ez olyan szeretetre méltó, hogy az egyik magyar fél szidja a saját "buta népét". Kegyetlen káros dolog, de off is.

2015. aug. 4. 21:41
 8/22 anonim ***** válasza:
Mikor kijön egy új Windows, figyelembe kell venni hogy újabb hardverekre van optimalizálva, tehát akinek 4-5 éves gépe van annak nem kéne erőlködnie vele. Tiszta telepítéssel nagyon jól muzsikál a windows 10.
2015. aug. 4. 21:47
 9/22 A kérdező kommentje:
khm. el kell áruljam már frissítve is és tisztán is raktam fel a Win 10-et. és ha jól emlékszem a tisztán felrakott 10 volt képes azt csinálni, hogy bejelentkezés után SEMMIT nem tudtam csinálni a PC-vel. Kiírta nekem hogy a start menü meg a Cortana stb. nem működik, jelentkezzek be újra és TALÁN megjavul. Tizedjére sem volt hajlandó menni ezért szépen Win 7-et visszaraktam DVD-ről tisztán :P
2015. aug. 4. 22:05
 10/22 A kérdező kommentje:
és júniusban lett megvásárolva a pc, gamelésre, nem egy 5 évesről van a szó.
2015. aug. 4. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!