Mi lehet ez a szerkezet? Logitech F-0414AR
Figyelt kérdés
A minap találtam egyet ilyet nincs hozzá semmi de adapterem volt itthon bedugtam, és pirosan villog.
Halvány fogalmam nincs mi lehet ez, de annyi van hogy vagy wifis vagy bluetooth-os. De a pc nem érzékelte egyiken sem. Annyit találtam a neten hogy egy vezeték nélküli zenelejátszó valami...
Hogy kell ezt üzemelésbe helyezni? Vagy egy hifim abba az auxal összekötöm, de wifi nem találja... Köszönöm
2015. aug. 4. 15:44
1/3 anonim válasza:
minap találtam egyet - hol, az utcán? mert akkor ne csodálkozz, hogy nem "megy"...
2/3 anonim válasza:
Tudod a típusszámot, tehát eléred a kézikönyvet is a gyártó oldalán.
3/3 A kérdező kommentje:
nem köszi nem az utcán találtam hanem a raktárban (vagyis egy raktárban amit kibéreltünk)
- a tipusszámot tudom megis nézem most alaposabban hogy mit tud ez a kis szerkezet.
Különben van valakinek ilyen?
2015. aug. 4. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!