A HP 650-es fekete patron most akkor tölthető vagy sem?
Ellentétes infókat kapok, de volt egy hely, ahol elvileg vállalták volna a töltését (megszűnt).
Itt is írta valaki korábban, hogy ha ráfecskendezek a szivacsra folyamatosan, akkor elvileg nem tud kifogyni. na de én szétszedtem egyet, és az a szivacs ami a patronban van, teljesen száraz, pedig új a patron, csak most már a kíváncsiság hajtott, mivel rengeteget nyomtatok.
Akkor mi az igazság? Lehet vagy nem? és ha lehet, hova is kell tölteni? Összezavarodtam :)
A szivacsBA kell tölteni. Bele kell szúrni a tűt. Nem száraz az, csak a teteje.
Nem az lesz a gond, hogy hogyan rakod bele a tintát, hanem hogy a nyomtató elengedi-e a nyomtatást, mert hiába teszed bele a tintát az üresnek fogja látni.
oké de ha kiveszem belőle és megtöltve visszateszem, akkor tudja a nyomtató, hogy nem újat tettem bele, hanem ugyanazt? a chip alapján már a sorozatszámot is képesek azonosítani?
áyy nekem ez hatalmas probléma, mert százezrek mennek el nyomtatásra, és már a falnak megyek ...
na de a másik megoldás, ha ki se szedem a helyéről, hanem még a nyomtatóban benne hagyva töltök rá a szivacsba, akkor igazából nem kéne hogy észlelje a különbséget, nem? hiszen marad a helyén ... persze ha csak nem lapszámlálós esetleg a chipje.
erről tudsz valamit ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!